atulhani

Pandangan daripada Tingkat Satu. Dekat ngan PICC, dekat dengan Pullman Hotel


Sessi berenang! Sekali masuk RM5, saya tak ingat details lain.

Indoor swimming pool. Dalam 1.2m je. Airnya takde la jernih sangat, cuma masin sket kerana sistem filteration dia lain (kawan saya yang citer). Sejuk yang amat.


Sebelum ni, ada kawan saya dok cerita swimming pool di Pusat Maritim ni. Puas saya google, tapi tak jumpa gambar dan full information. Jadi, saya saje lah pergi test semalam. Review saya:4/5 jer.

Yang kelakar tu, ada beberapa girls yang register session petang tu dengan saya. Sekali, masa kat area bilik persalinan, they all "hilang". Saya terus ke tandas dengan tenang. Lepas buang air, saya tak sedap hati, ke mana budak-budak perempuan ni pergi?

Then, saya pun pergilah ke pintu tandas, untuk check ni tandas apa. Rupa-rupanya, saya termasuk tandas lelaki! ahahahaha.. Nasib baik takde lelaki time tu..

Eh, lupa nak masuk map ke situ. Ni haa.. kot-kot ada yang berminat nak pergi. Kalau lajak sket ke depan, boleh pergi Presint 6 punya swimming pool. Itu saya bagi review: 5/5. I like!


Labels: edit post
8 Responses
  1. keh keh..nasib tkde laki.klu dak,depa yg menjerit tgk hang....hehehehe


  2. atulhani Says:

    diyana: ahahahhaha.. skali depa jerit, aku pun melompat langkah seribu wakakkaa..


  3. FrH Says:

    perghhhh. apsal xtau pusat maritim ni?? hubby pn xde bgtau, mesti dia xdiscover lg. ada pool kecik for babies tak? aduhhhh kene pegi ni!!!

    apa pon i still like pool precint 6 (sbb skrg ni kalau kengkawan xde kitorg g pool ukm jek sbb lebih dkt huhu).


  4. atulhani Says:

    frh: cuba la pergi.. indoor.. hujan-hujan pun boleh berenang hehehe.. tapi sejuk.. ada pool for babies kalau tak salah ler..


  5. am3r Says:

    tutup hari ape ea? kang pergi tutup lak huhu


  6. Bashtiah Says:

    haah, memang xbanyak pun info pasal pool pusat maritim ni. google2 jumpa ur blog.thanks!


  7. ninie Says:

    tu la, situ macam mana dengan pakaian renang?


  8. pilotHans Says:

    hi. just went there recently. won't share on my blog coz scared later to many will go there like the other side of pullman ..haha..

    tmpt ni mcm deserted sket..byr pool paling mahal stakat ni..rm5...yelah daa bese byr rm2 or 3 kn..haha..

    air time mlm sejuk...demm..aku nak air panas..awat sejuk...

    view mmg cantik..tmpt baru so clean..

    negatif - Not olympic size..xdlm n a bit shorter i guess..sbb aritue relax jer 30laps ++ aku tak penat2..kalo kt pool lagi satu 20lap pun daa pancit kot..all below 1hour..hmm

    cheers